دستور تهیه بورک ترکی:

«بورک» یکی از محبوب‌ترین، مشهورترین و قدیمی‌ترین غذاهای فینگرفودی ترکیه است که از زمان حکومت پادشاهان عثمانی تاکنون در تمام وعده‌ها از صبحانه گرفته تا ناهار و شام و مهمانی‌ها سرو می‌شود. بورک ابتدا یک غذای درباری بود و سپس به آشپزخانه عامه مردم راه پیدا کرد.

بورک سیب زمینی - طرز تهیه بورک سیب زمینی پنیری | ایران کوک

 

مواد لازم خمیر: 

آرد دو پیمانه ، آب ولرم دو سوم پیمانه ، نمک یک قاشق چایخوری ، تخم مرغ یک عدد .

 

مواد میانی: 

اسفناج 750 گرم پاک نشده ( فقط قسمت برگ و استفاده میکنیم ) ، پیاز یک عدد درشت ، قارچ 15_20 عدد ، روغن زیتون یا روغن … به اندازه ی کافی ، نمک و فلفل و زیره ی سبز .

کره ی آب شده برای چرب کردن لایه های خمیر 100 گرم ( تو دستور اصلی مقدار کره دوبرابر بود من 100 گرم استفاده کردم.

 

 

 


خوشمزه ترین مزه ها ، ,  ,یک ,عدد ,ی ,دستور ,، نمک ,پیمانه ، ,    ,  مواد ,یک عددمنبع

ایندکس وبلاگ 19

تمیز کردن شعله گاز با ۴ روش فوق العاده ساده + آموزش تصویری

طرز تهیه کامل و فوق العاده خوشمزه “مربای آلبالو”

طرز تهیه نان خرما پیچ

کوکو مرغ و پنیر

تیرامیسو

نکات تکمیلی پخت “مربای کدو حلوایی” خوشمزه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Lkjhgfds اپ راه .loxblog.com مرکز خدمات طرح توجیهی اشپزی استار وب taisizco رایادو خرید و فروش میلگرد روش های درمان بیماری های کلیه